Anti-Aging

Wilt U uw huid verbeteren en de huidveroudering vertragen met maar liefst 82 %? Met deze anti-aging-therapie is het mogelijk om collageen in de huid te brengen zonder de huid te beschadigen. Deze methode is uniek en gepatenteerd.

 

Met deze anti-aging-therapie is het mogelijk om collageen in de huid te brengen zonder de huid te beschadigen. Deze methode is uniek en gepatenteerd.

Dit is geschikt voor dertigplussers omdat de collageen-aanmaak in de huid vanaf de leeftijd van 30 jaar vermindert. QMS vult het tekort aan collageen in de huid aan. QMS bestaat maar liefst voor 82 % uit actieve werkstoffen waaronder een hoog percentage collageen.

Na één behandeling in het salon Angélique C ziet u al duidelijk een verschil. Misschien is de behandeling thuis nog belangrijker. Ze staat borg voor een spectaculaire verbetering.

Na één maand: het huidreliëf wordt gladder; er zijn minder gerstekorrels en comedonen.
Na twee maanden: de eerste lijnen verdwijnen.
Na drie tot vier maanden: de poriën zijn fijner; er zijn minder rimpels; het huidoppervlak is mooier.

Om deze mooie resultaten te bekomen werken we in drie fases.

  • Fase 1: Vocht en vetbalans van de huid worden in evenwicht gebracht. Huidproblemen worden aangepakt, eventueel in kuurverband.

  • Fase 2: Verstevigen van de huid.

  • Fase 3: Perfectioneren door pigment en fijne lijntjes aan te pakken.


Bekijk hier onze prijslijst

Wenst u uw huid te verbeteren en huidveroudering te vertragen? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak!contacteer ons
Top