Huidverbetering

Bijna iedereen krijgt wel eens te maken met een probleem aan de huid. De huid kan o.a. te droog en schilferig zijn, te vet zijn, jeuken, branden, pukkeltjes vertonen en andere irritaties geven.

 

Deze huidproblemen kunnen diverse oorzaken hebben.
Een juiste keuze maken in verzorgingsproducten voor je huid is alleen mogelijk als je weet welk huidtype en eventuele huidproblemen je hebt.

Vaak kiezen mensen voor een product dat juist een verkeerde uitwerking op hun problemen heeft.
Een advies bij een parfumerie of drogisterij kan heel juist zijn, maar vaak zit er een laagje make up of iets dergelijks op de huid waardoor een medewerkster niet zomaar kan kijken.

Die oplossing is dus niet ideaal.
Een schoonheidsspecialiste is gespecialiseerd in het maken van een juiste huiddiagnose. Hij of zij doet dit ook altijd op een schone huid, waardoor er veel zichtbaar is.

Pas na een goede huidanalyse kan er een weloverwogen keuze van behandeling en producten gemaakt worden. Aan de hand van een medische anamnese (= wat u als patiënt over de voorgeschiedenis van de ziekte kunt vertellen), inspectie en palpatie (= uitwendig onderzoek) zo trachten we de oorzaak te achterhalen en een behandelplan op te stellen.

Het behandelplan voor huidverbetering zal o.a. omvatten:

  • Huidverzorging: het geven van gerichte huidadviezen met betrekking tot reiniging, verzorging en toepassing van gezichts- of overige huidproducten.

  • Voeding en leefwijze: adviezen over voedingssupplementen en of leefwijzen.

  • Preventie: het geven van preventieve maatregelen ter vermindering of voorkoming van de klachten.

  • Verwijzing: Indien nodig zal een verwijzing naar de huisarts of dermatoloog of andere specialist worden aangeraden.


Bekijk hier onze prijslijst

Wenst u uw huid te verbeteren? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak!contacteer ons
Top